Първоначално публикувано от ulavia
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сутрин от втория път. Защо?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ulavia Покажи съобщениепри мен се оказ аче е изгорял датчика на разпределителния вал/фазовия сензор/,не се шашкайте,карайте си колите свиква се с тзои гаден проблем
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Форсирам един два пъти преди да я угася и работата се оправя за палене на следващия денОт жегата изпаренията нещо я морят, а и кутията с активен въглен отдавна не държи....
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
И аз да кажа за последното развитие по проблема при мене:
И при мене смениха някакъв датчик, там дето по-горе колегата е писал, май е същото, но проблема с паленето не се оправи, само спряха да ми играят оборотите и май върви малко по-добре.
Сега е на дневен ред горивната помпа и май тя ще да е, защото има логика като колата е стояла повече време да пада налягането на помпата и за това да пали от втория път, измериха налягането - 2.5, а трябвало да е над 3, не е фатално, ама явно от това е проблема с паленето.Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от blabla Покажи съобщениеСега е на дневен ред горивната помпа и май тя ще да е, защото има логика като колата е стояла повече време да пада налягането на помпата и за това да пали от втория път, измериха налягането - 2.5, а трябвало да е над 3, не е фатално, ама явно от това е проблема с паленето.
Проблема е някаде другаде най-вероятно.146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
Първоначално публикувано от ssveto Покажи съобщениеАми ако дадеш контакт и изчакаш 10сек. помпата да си направи налягане, после пак ли пали трудно? Все си мисля, че не е от помпата, и 2,5 да е на тихите обороти двигателя не изразходват толкова много гориво че да не може помпата да покачи за 1-2сек до нормалното налягане.
Проблема е някаде другаде най-вероятно.
А най-лошото е, че нали се похвалих, че са ми сменили някакъв датчик и оборотите са се оправили - е пак се скапаха и даже е по-зле от преди, направо ми писна на шапката, само като натисна съединителя и почват да играят като луди, ще правя рекламация - 130лв. на вятъра уаааааааааааааааааааааааааAlfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Първоначално публикувано от blabla Покажи съобщениеЕфектът, който наблюдавам е точно обратното - ако изчакам на контакт повече винаги гасне, ако завъртя бързо - пали от раз, много странна работа...
А най-лошото е, че нали се похвалих, че са ми сменили някакъв датчик и оборотите са се оправили - е пак се скапаха и даже е по-зле от преди, направо ми писна на шапката, само като натисна съединителя и почват да играят като луди, ще правя рекламация - 130лв. на вятъра уаааааааааааааааааааааааааFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от poison1912 Покажи съобщениеспоменаха ми за някакъв температурен датчик?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Нали знаете въпроса и отговора:
-Кога ще се оправи?
-След 800 дни...
-Какво ще се случи тогава?
-Ще свикнете простоNESH
156 '99 1,6TS+JR Filter+ Ported&Polished head cut 0.42mm, 4mm скъсени водачи на клапаните, ported&polish trotle body, Lightweight Alu Crank Pulley 538g , cat. off, remap
Comment
-
И мойта беше така - сутрин пали и почва да тресе аха-аха да угасне. Като изгася и запали втори път е перфектна. Смених маслото на двигателя преди 1 седмица и се оправиЗасега. Е нема логика в италианските коли..
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment